hallo, mijn naam is Tessa Fennema. Ik geef NLP training in Friesland bij mijn eigen NLP instituut. Hét NLP instituut van het Noorden. Met mijn enthousiasme train ik jou in de NLP mindset!

Het gezicht achter Tessa Trainingen

Mijn naam is Tessa Fennema en ik ben de persoon achter Tessa Trainingen. Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met NLP. NLP is een goede basis om jezelf te leren kennen en communicatie efficiënt in te zetten.

Door NLP wordt in perspectief gezet op welke manier je het beste kunt communiceren naar buiten toe, op zowel privé als zakelijk gebied. De kennis die ik toen heb opgedaan, gebruik ik nu om te kunnen coachen en trainingen te geven. Mijn expertise zet ik graag in om anderen te helpen.

Mijn eigen ervaring

Jaren geleden draaide ik veel uren bij een succesvol bedrijf. Hoewel ik het werk erg leuk vond dat ik deed, merkte ik dat ik de stress mee naar huis nam en dat ik er ook slechter door ging slapen. Uiteindelijk werd er een burn-out bij mij geconstateerd en wist ik dat ik hulp moest zoeken.

Via-via ben ik in aanraking gekomen met NLP en leerde daardoor op een andere manier te kijken naar mezelf en de invloed die ik heb op mijn omgeving. Hierdoor ben ik sterker uit mijn situatie gekomen dan ooit te voren.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe uniek en effectief de NLP-methodiek is, maakt dat mijn trainingen ook uniek. Ik haal veel energie en inspiratie uit het coachen van anderen en ben dankbaar dat ik een steentje mag bijdragen in de ontwikkeling van een ander.

Alles draait om vertrouwen

Tijdens mijn trainingen en workshops vind ik het belangrijk dat er een vertrouwensband gecreëerd wordt. Uit dit vertrouwen komt een grote persoonlijke groei voort, en dat is waar we samen naar streven. Ik bied graag een luisterend oor en ik ben niet bang om tijdens het proces een spiegel voor te houden. Alles met als uiteindelijke doel om jou verder te helpen.