Webinars

Op deze pagina vind je alle webinars die ik geef. Geen gewone webinars door alleen te luisteren, maar ik zet je aan het werk. Het is interactief, waardoor je datgene wat je leert ook integreert! Tot ziens op één van mijn webinars!
webinar faalangst

Webinar faalangst

Tijdens dit webinar vertel ik je van alles rondom faalangst. Wat is faalangst, welke vormen faalangst zijn er, etc. Je krijgt 10 tips en ook een NLP oefening om faalangst te verminderen.


Webinar "Mijn opgeruimde hoofd"

Werk jij als professional en werk je met kinderen met een druk hoofd?

Of kinderen die zich minder kunnen concentreren?

Kinderen die moeite hebben met leren of ordenen?

Dan is deze online workshop iets voor jou.

Webinar Motiveren

Cliënten motiveren. Voor zorgverleners is het motiveren van cliënten een belangrijk onderdeel van hun dagelijks werk. Als begeleider of therapeut stimuleer je cliënten om actief deel te nemen aan de therapie

Webinar logopedie en hoogbegaafdheid

Tijdens dit webinar vertel ik je van alles rondom logopedie en hoogbegaafdheid. Als logopedist kom je kinderen tegen die hoogbegaafd zijn. Dit vergt een andere aanpak tijdens de therapie.

Webinar "De logopedist als coach"

Het lijkt er op dat we steeds meer een rol gaan krijgen als coach. Naast onze therapeutische vaardigheden is het handig om een toolbox als coach te ontwikkelen. In deze masterclass diverse modellen om in te zetten.