Webinars en online trainingen (in eigen tijd)

Op deze pagina vind je alle webinars of online te volgen trainingen die ik geef. Geen gewone webinars door alleen te luisteren, maar ik zet je aan het werk. Het is interactief, waardoor je datgene wat je leert ook integreert! Tot ziens op één van mijn webinars of online trainingen. Deze kun je in je eigen tijd volgen een jaar lang voor een gereduceerde prijs! 
webinar faalangst Tessa Trainingen

Webinar Faalangst

Tijdens dit webinar vertel ik je van alles rondom faalangst. Wat is faalangst, welke vormen faalangst zijn er, etc. Je krijgt 10 ti\ps en ook een NLP oefening om faalangst te verminderen.

Webinar Motiveren

Cliënten motiveren. Voor zorgverleners is het motiveren van cliënten een belangrijk onderdeel van hun dagelijks werk. Als begeleider of therapeut stimuleer je cliënten om actief deel te nemen aan de therapie.

Webinar logopedie en hoogbegaafdheid

Tijdens dit webinar vertel ik je van alles rondom logopedie en hoogbegaafdheid. Als logopedist kom je kinderen tegen die hoogbegaafd zijn. Dit vergt een andere aanpak tijdens de therapie.

Webinar "Mijn opgeruimde hoofd"

rk jij als professional en werk je met kinderen met een druk hoofdOf kinderen die zich minder kunnen concentrerenKinderen die moeite hebben met leren of ordenenDan is deze online workshop iets voor jou. In 9 stappen online te doorlopen!

Webinar "De logopedist als coach"

Het lijkt er op dat we steeds meer een rol gaan krijgen als coach. Naast onze therapeutische vaardigheden is het handig om een toolbox als coach te ontwikkelen. In deze masterclass diverse modellen om in te zetten.

Metaforen in de praktijk

Metaforen inzetten tijdens de therapie zorgt voor een boodschap op het onbewuste niveau. Wat zijn metaforen, hoe maak je die en hoe zet je het in tijdens je behandeling. Dit kun je ontdekken in de online training.