NLP Practitioner in Drenthe

De NLP Practitioner is de basis van de NLP opleidingen. Tijdens de NLP weekend Practitioner ligt de nadruk op het bewust worden en aanleren van vaardigheden om een goed contact met jezelf en met anderen op te bouwen. Je leert wat NLP ishoe communicatie werkt en je krijgt meer inzicht in je denken, voelen en handelen. Je gaat ontdekken wat je doet en wie je bent. Hoe je kunt veranderen als je wilt veranderen. Je leert beter te communiceren met je omgeving en je krijgt handvatten om anderen te helpen om te ontwikkelen. Een klein stukje rijden naar Friesland en je kunt de NLP practitioner volgen in de mooie stad Franeker. Kleinschalig, alle aandacht, persoonlijk en prikkelend.

Mensen komen ook vanuit Leiden, Rotterdam en Enschede naar het Noorden om bij Tessa Trainingen een NLP opleiding te volgen. Een investering in jezelf voor je hele leven!

Waarom een NLP training starten?

  • Het vergroot je keuzemogelijkheid in je handelen.
  • Het vergroot je communicatievaardigheden waardoor je een diepgaander contact opbouwt met je omgeving, werk en privé.
  • Het ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van coaching en counseling.
  • Het geeft meer inzicht in jezelf waardoor je  zelfvertrouwen groeit.
  • Je bereikt eerder wat je wilt door de inzet van effectieve communicatie.
  • Je wordt meester over je eigen emoties en kunt beter afstemmen op de ander.
  • Het geeft praktische en direct toepasbare communicatietechnieken.
  • Je ervaart direct effect van jouw veranderd gedrag.

Voor wie?

De NLP Practitioner is voor iedereen die wil werken aan zijn communicatie of persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor je eigen ontwikkeling of je ontwikkeling op professioneel, zakelijk vlak. NLP kan worden toegepast in het bedrijfslevenonderwijsgezondheidszorg, t.b.v. persoonlijke ontwikkeling of het begeleiden/coachen van mensen.

Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een HAVO- of MBO diploma. Daarnaast verwachten we een gezonde manier van denken en de bereidheid tot zelfreflectie.

Na het volgen van de gehele 18-daagse opleiding krijg je een officieel certificaat en ben je gecertificeerd NLP practitioner en heb je een HBO communicatieniveau behaald.

€ 2850,- met vroeg boek korting € 2650,-
De kosten voor de training zijn inclusief manual, koffie/thee, lunch en vrij van BTW.

Kijk voor data van de NLP practitioner op deze pagina.

09:30 - 16.45

Tuinen 33, Franeker

Maximaal aantal deelnemers: 12

Uitgebreide informatie

Lees hier de uitgebreidere informatie over de NLP practitioner opleiding.

Wil je de NLP practitioner volgen in Noord Holland? Dat kan. Dan verwijs ik je graag naar mijn collega's Jack Smit en Linda Commandeur van NLPro-training in  Heemskerk. Volg deze link .