Éen-daagse training "Een duik in de leerkuil"

Het staat iedereen vrij om uitleg van “Een duik in de leerkuil” aan ouders en kinderen te geven. Trainingen aan kindprofessionals laat ik expliciet over aan onze licentietrainers. Dan weet ik zeker dat mijn zorgvuldig ontwikkelde spel zo stevig en mooi mogelijk gebruikt wordt in Nederland en België.

Een duik in de leerkuil

De training

Wil je zelf workshops geven over de leerkuil aan kindprofessionals zoals kindercoaches- of therapeuten, kinderpsychologen, pedagogen, gezinswerkers, leerkrachten en medewerkers van zorginstellingen?

Wil je dat op een weloverwogen manier doen? Met de juiste achtergronden en insteek zoals ik het spel heb bedoeld? Onderbouwd met de materie rondom de leeruitdaging? En wil je graag uitdagende werkvormen om in te zetten tijdens je trainingen? Dan is het eerlijk gezegd de moeite waard om eerst de officiële training van “Een duik in de leerkuil” bij mij te volgen.

Dat is de officiële "Duik in de leerkuil" licentietraining van een dag fysiek of 3 avonden online.

De theorie achter de leerkuil, zelf door de leerkuil, mooie werkvormen en nog meer in 1 dag of 3 avonden online.

Een duik in de leerkuil

Ik zorg voor mega-inspiratie zodat jij straks met activerende en rakende werkvormen jouw deelnemers vol kunt stoppen met kennis en spelvormen.

Op deze speciale dag leer je:

  • De achtergrond van de leerkuil
  • Waarom door de leerkuil gaan zo belangrijk is
  • Zelf door de leerkuil te gaan
  • Werkvormen die het leren uitdagen
  • Hoe je de leerkuil in zet
  • Hoe je de leerkuil in zet met andere materialen
  • Extra verdieping op de leerkuil
  • de manier die bij jou past om de leerkuil in te zetten
  • En krijg je een certificaat als licentietrainer van "Een duik in de leerkuil"

Deze ééndaagse kost €269,00 fysiek en €249,00 online inclusief poster, raamstickers, werkbladen en poppetjes. De online versie is verdeeld over 3 avonden en heeft dezelfde inhoud als de ééndaagse.

Laat je inspireren

Samen met mij als trainer en andere cursisten ga je aan de slag met de leerkuil. De hele dag laten onderdompelen in de materie, ervaringen, inzichten en adviezen met elkaar delen. Zo raak je vertrouwd met de leeruitdaging en kun je het ouders en collega's overbrengen.

Een duik in de leerkuil


Je leert hoe je de leerkuil individueel in kunt zetten maar ook hoe je het in het onderwijs kunt implementeren. Dat vraagt namelijk toch even andere stappen dan wanneer je het individueel gebruikt.

Je kunt de training alleen volgen als je het spel al in je bezit hebt.

Tijdens de NLP kindercoach opleiding ben ik met behulp van het 'een duik in de leerkuil' spel zelf een al langdurig in mijzelf aanwezige leerkuil aangegaan. En met succes! Inmiddels heb ik heel wat stappen gezet richting mijn doel: het starten van mijn eigen kindercoach paktijk.

Uiteraard heb ik het spel nu ook in mijn bezit en heb ik al een aantal kinderen laten ervaren met het leerkuilspel hoe leren voelt. Het kriebelt, het voelt soms niet fijn... 'Oh? Is dat leren, juf?'

De kinderen identificeren zichzelf direct met de bij het spel behorende poppetjes, waardoor de leerkuil snel doorzien en doorvoeld wordt. Ook gaat het spel uit van het mogen gebruiken van hulpbronnen en de in kinderen aanwezige hulpbronnen. Wauw, dank je Tessa! Dit spel geeft kinderen veel inzicht in het eigen leerproces en zet het terug in hun kracht! DANK!!

Chantal- Leerkracht en kindercoach

Aanvullend materiaal

Tijdens het werken met het materiaal is er nieuw materiaal ontwikkeld. Dit materiaal ontvang je tijdens de fysieke dag en wanneer je besluit het online te doen, dan stuur ik het van te voren op. Ook online kun je dan aan de slag met het materiaal.

Er zijn nu echte leerkuil poppetjes.

Er zijn statische raamstickers.

En er is een poster.

Praktische informatie training

€ 269,-
De kosten voor de training zijn inclusief aanvullend  materiaal, koffie/thee, eenvoudige lunch en vrij van BTW.

Nieuwe data wordt binnenkort bekend gemaakt! Volg onze socials of blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief!

09:30 - 16:30 

Tuinen 33, Franeker

Maximaal aantal deelnemers: 12

€ 259,-
De kosten voor de training zijn inclusief aanvullend  materiaal zoals de poppetjes, stickers en poster en vrij van BTW.

Online training 8, 15 en 22 mei 2024

19.30 - 21.30

Online

Maximaal aantal deelnemers: 12