Trainingen

Je kunt bij de NLP trainingen van Tessa Trainingen kiezen uit verschillende trainingen en workshops. Alle NLP trainingen worden opgebouwd vanuit jezelf en gaan ook uit van je eigen kracht en doelen. Ik werk altijd met relatief kleine groepen, zodat ik mijn aandacht goed kan verdelen.

Je kunt kiezen uit de volgende trainingen en workshops. Klik op de training of workshop naar keuze voor meer informatie. Twijfel je? Je mag me altijd bellen of mailen, dan help ik je met kiezen.
NLP trainingen

NLP en paramedici

Ben jij therapeut of hulpverlener? Dan weet je dat verschillende cliënten nooit hetzelfde reageren op een behandeling. Wat werkt voor de een, roept weerstand op bij de ander, en dat is zonde. Je wilt tenslotte voor iedereen het beste resultaat. Gelukkig is er een manier om samen de obstakels te overwinnen: communicatie.

NLP trainingen

NLP kindercoach

Een 5- daagse training voor professionals die NLP willen inzetten tijdens workshops, trainingen, coaching of het lesgeven in de klas. Volwassenen hebben een voorbeeldfunctie voor kinderen in de rol als ouder, leerkracht, sportinstructeur, coach of begeleider. Ook wanneer het gaat om het inzetten van NLP. 

NLP trainingen

NLP Practitioner

De NLP Practitioner is de basis van de NLP opleidingen. Tijdens de NLP weekend Practitioner ligt de nadruk op het bewust worden en aanleren van vaardigheden om een goed contact met jezelf en met anderen op te bouwen. Je leert wat NLP is, hoe communicatie werkt en krijgt meer inzicht in je denken, voelen en handelen.

NLP trainingen

NLP Master Practitioner

Bij de ‘NLP Master Practitioner’ ga je dieper in op de reeds geleerde stof en de eerder behaalde resultaten. Heb je eerder je NLP Practitioner gehaald, dan mag je deze training volgen. De training bestaat uit 4 blokken van drie dagen en het certificeringsweekend. 

NLP Update

Na het afronden van je Practitioner ben je door gaan ontwikkelen. Soms is het nog wel eens prettig om de dingen weer eens op te frissen. Met anderen en een ervaren trainer doorloop je een aantal belangrijke interventies van NLP, leer je nieuwe technieken en update je jouw vaardigheden..

NLP eendaagse

Wil je ontdekken hoe je sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan? Hoe je makkelijker verbinding kunt maken met jezelf én anderen? Hoe je je leven leuker en makkelijker kunt maken? Hoe je sterker in je schoenen staat? Dan past de NLP eendaagse bij je.

Effectief communiceren met je kind

De opvoeding van je kind is soms best een uitdaging. Hoe kun je makkelijk en effectief communiceren hoe hoog de emoties ook oplopen? Hoe stel je duidelijke grenzen zonder strijd? In de cursus Effectief communiceren groei je in jouw rol als ouder en kom je echt in contact met je kind.

Één-daagse training "Een duik in de leerkuil"

Het staat iedereen vrij om uitleg van “Een duik in de leerkuil” aan ouders en kinderen te geven. Trainingen aan kindprofessionals laat ik expliciet over aan onze licentietrainers. Dan weet ik zeker dat mijn zorgvuldig ontwikkelde spel zo stevig en mooi mogelijk gebruikt wordt in Nederland en België.

Word briljant in lesgeven

Met de training ‘Briljant Lesgeven’ ga je terug in de schoolbanken om samen met mij je passie en talenten te ontdekken. Ik daag je uit om diep in de spiegel te kijken. Je leert wat de beste manier is om contact te maken met je leerlingen, hoe je het beste situaties in de klas kan herkennen en.. hoe je briljant kunt lesgeven!

Individuele coaching en in-company NLP trainingen

Komen de geplande dagen niet uit of wil je liever een individuele training? Geen probleem! Ik geef ook individuele coaching en in-company trainingen.