Tessa, ik en ook vele anderen van de Practitioner training gaan je missen. Je ligt zo goed in de groep en je hebt in het middentraject er voor gezorgd dat de groepjes in de groep werden opengebroken. Werden mensen weer de ruimte kregen om andere mensen te werken. Ook je relaxte, nuchtere en liefdevolle manier van coachen raakt velen. Je bent een toppertje!

Pieter

Tessa is een open persoon die mij vanaf dag 1 vol enthousiasme meenam op mijn reis en me uitdaagde voortdurend mezelf beter te leren kennen, mijn overtuigingen te leren kennen en te herzien en het beste uit mezelf naar boven te halen. Tessa weet zelfs de minder makkelijke lesstof boeiend te brengen en met dusdanige voorbeelden dat er steeds wel iets herkenbaars in zit waardoor ik het weer makkelijker voor mezelf kon toepassen. Ze weet waar ze het over heeft, weet in mijn optiek iedereen in een groep op een eigen persoonlijke manier te bereiken dat ze niet alleen op individueel niveau sterk is in motiveren en kennis overbrengen.  Ze zegt je niet wat er te zien is, ze wijst de richting waarin je kan kijken zodat je voor jezelf kan zien wat daar voor jou is.

Joke

Tessa is een hele fijne NLP-trainer. Ze is een kei in doorvragen, zonder druk en zonder iets in te vullen voor de ander, maar wel met resultaat!

Anja

Je komt zelden een NLP trainer tegen, die het belang met betrekking tot het vermogen van zelfreflectie als een van de belangrijkste persoonlijke ontwikkeling aan cursisten uitdraagt!
Door het, zoals Tessa, als “vanzelfsprekend” te implementeren, ontstaat er bij de cursist een vertrouwensbasis, die maakt dat je jezelf steeds af durft te vragen:
“als ik het weer zou doen, wat zou ik dan anders doen om een beter resultaat te krijgen”?

Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop Tessa de training van haar collega, op unieke “eigenwijze” manier heeft voortgezet. Dat geeft een nieuwe positieve impuls aan een lopende training. Op persoonlijke wijze maakt ze een logische koppeling tussen de theorie versus   persoonlijke praktijkervaringen. Haar “Klavertje vier” voorbeeld herinnert mij er regelmatig aan dat het gebruik maken van een Metafoor zeer efficiënt kan zijn

Jan

De training  Effectief communiceren met je kind heeft mij aangezet tot een nieuwe manier van communiceren. Op een positieve en korte manier communiceren. " we zitten op de bank" ipv je mag niet springen. Ook de woorden " het is niet makkelijk" werken hier goed.  Ook bij mijn leerlingen werkt " het is niet makkelijk" en "ik denk dat je het kan, want je..."  zichtbaar beter dan mijn opmerking "kom op, dat kan je wel"


De waarde van de cursus zit hem voor mij vooral in het contact met mede cursisten. Overleggen, ervaringen en toepassingen delen, oefenen met elkaar.

Alies

Ja ik zou de training "Effectief communiceren met je kind" zeker aanraden. Ik heb het als positief ervaren en vindt ook dat je de training leuk en vol enthousiasme geeft. Wat het mij heeft opgeleverd is; Bewustwording in mijn eigen handelen. Ik heb beter leren kijken naar waar de voorkeur van mijn kinderen liggen. Een mooi inzicht!

Carolien

Tijdens de training Briljant Lesgeven inspireerde Tessa mij om vanuit andere invalshoeken en nieuwe inzichten naar mijzelf als leerkracht, maar ook naar mijn leerlingen te kijken. Tessa weet op een geheel eigen en creatieve wijze theorie en praktijk te combineren door vooral veel te ervaren en te doen.

Na afloop van de training had ik veel nieuwe kennis, inzichten, ideeën en inspiratie waar ik direct mee uit de voeten kon!

Ymkje van der Zee

Tessa ken ik al een tijdje en in het verleden ook al eens een workshop bij haar gedaan. De NLP reis van Tessa heb ik met interesse gevolgd en toen ze de training ‘Briljant lesgeven’ aankondigde, heb ik me direct aangemeld. Tessa straalt rust en plezier uit en dat geeft vertrouwen. De training is ook praktisch, dus lekker aan het werk.

De training is zo opgebouwd dat je er meteen mee aan de slag kunt. Echt een aanrader

Caroline Siesling

Goede uitleg en contact met de groep. Tessa ziet goed wat er speelt!

Marja

Iedereen wordt in zijn eigen waarde gelaten…

Aafke

Als logopedist werken we met veel verschillende mensen. Het inzicht krijgen in communicatiepatronen en zeker oo het rappport maken heeft me veel gebracht. En ook het oefenen met doorvragen is heel waardevol gebleken.

Ik denk zeker dat het voor logopedisten een toevoeging is

Annemarie