Mijn trainingen en workshops gaan voornamelijk uit van het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). De quote ‘een beter leven begint bij jezelf’ is typerend voor deze methodiek.

Het wordt vaak ingezet om het zelfvertrouwen te vergroten en om gestelde doelen in het leven te halen.

Door deze methodiek gaan we aan de slag met je zintuigen, je gedachten en je gevoelens, met maar één doel: bewustwording. En bewustwording is de eerste stap om uiteindelijk je gedrag en gevoel te beïnvloeden.

NLP

Hoe NLP je leven kan veranderen

Deze methodiek heeft mij een aantal jaren geleden uit een burn-out geholpen. Hierdoor is NLP voor mij niet een werkwijze, maar een houding. Het is een houding die te maken heeft met nieuwsgierigheid en met ontdekken hoe alles werkt in het leven.

Door NLP heb ik zelf invloed op mijn gedachten en daarmee mijn gedrag en handelen. Ik maak goed contact en kan dit goed onderhouden. Door deze methodiek laat ik mensen in hun waarde en vorm ik minder snel een oordeel. Ik kan niet wachten om dit jou ook te leren. Samen met mij kijk je naar je eigen manier van communiceren en ervaar je de effecten van een paar (subtiele) aanpassingen. Het richt zich specifiek op de oplossingen en niet op de problemen.

Wat een NLP training met je doet

Ben je geïnteresseerd in werken met de deze methodiek? Dan start je bij mij met een NLP basisopleiding: ‘de NLP Practitioner’. In 18 intensieve en interessante dagen leer je de basics van deze schitterende methode. Je leert waar het voor bedoeld is en je maakt korte metten met beperkende overtuigingen. Na de trainingen en workshops ben je in staat om de negatieve emoties aan te pakken en kun je optimaal communiceren met anderen. Zowel privé als op de werkvloer.

Hier vind je uitgebreide informatie over de NLP opleiding.