NLP Kindercoachkaarten

Ontwikkel het zelfbeeld van kinderen. Op een positieve manier aandacht geven, vragen stellen en complimenten geven aan een kind is belangrijk. Complimenten op identiteitsniveau om ze in hun eigen kracht te zetten. Vragen stellen prikkelt de fantasie van kinderen en zorgt voor zelf oplossend vermogen. Zowel complimenten als vragen stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften, waardoor de eigen kracht van kinderen wordt aangesproken. Zo kunnen ze op eigen kracht ontwikkelen.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat dit bij kinderen zorgt voor meer zelfvertrouwen èn intrinsieke motivatie.

Hiervoor heb ik NLP kindercoach kaarten gemaakt. Deze NLP kindercoach kaarten zijn ingedeeld in 2 categorieën en verschillende kleuren, zodat ze elk kind aanspreken.

Deze eenvoudige sets van kaartjes zijn gratis te downloaden en in te zetten bij (NLP) kindercoaching, tijdens lessen, trainingen of gewoon thuis.

Set 1 is een set kaarten met complimenten die je kunt geven. Met name complimenten op identiteitsniveau, helpen bij de vorming van het zelfbeeld.  De kaartjes zijn eenvoudig te downloaden en te printen, zodat je ze ook weg kunt geven. Als een opsteker voor een kind. Ook vind je er overtuigingen die een kind kracht geven.

NLP kindercoachkaarten

Set 2 bestaat uit NLP coachkaarten en kun je inzetten als middel om met kinderen in gesprek te gaan. Wat houdt je bezig, wat is belangrijk voor je, wat vind je eng, wat ga je uit de weg of wat wil je bereiken. Vragen die zorgen voor diepgang in een gesprek, die de fantasie prikkelen en een kind zelf laat nadenken over bijvoorbeeld oplossingen.

NLP kindercoachkaarten

Deze kaarten zijn in te zetten bij kindercoaching, maar natuurlijk ook thuis te gebruiken, in de klas of bij Remedial Teaching. Wees creatief en gebruik ze op een manier die bij jou of bij het kind of de leerling past.

Download de kaartjes.

Print ze.

Knip ze uit.

Lamineer de kaartjes.

En gebruik ze!

Veel plezier met het inzetten van de NLP kindercoachkaarten!

Inspirerende groet,
Tessa