NLP en paramedici opnieuw geaccrediteerd!

NLP en paramedici opnieuw geaccrediteerd!

Ken je dat gevoel? Dat vreugdegevoel? Dat je een sprongetje in de lucht maakt? Nou dat gevoel had ik, want ik opende een mail van het accreditatiebureau.


Uw training “NLP en paramedici” is opnieuw geaccrediteerd voor logopedisten door stichting ADAP "

En deze keer voor
26 punten”. Nou dan maak je een vreugde sprongetje toch? Dat deed ik en ik vloog mijn man om de hals. “Zo blij als een kind” zeggen wij hier thuis dan wel eens. Mijn doel was behaald!

Doel stellen

Je hebt een doel gesteld en een doel stel je om het te gaan halen. Want anders hoef je geen doel te stellen. Doelen had ik altijd al, maar nu stel ik doelen op de “NLP manier” en dat werkt. Dit doe ik volgens een aantal voorwaarden, waarvan één is dat het zintuiglijk omschreven is.

Je doel zintuiglijk omschreven

We krijgen allerlei informatie binnen via onze zintuigen, miljoenen prikkels per seconden. Dingen die we zien, horen en voelen. Maar we uiten ons óók via onze zintuigen. Woorden die uitdrukken hoe we de wereld om ons heen ervaren en die woorden kun je gebruiken om je doel zintuiglijk te omschrijven.

Mijn
doel was dus dat de training “NLP en paramedici” nu geaccrediteerd zou worden voor 2 jaar. Ik zag had het al voor me (visueel), ik hoorde mijzelf juichen (auditief) en gooide mijn armen in de lucht en voelde de trots en de energie van het behalen van een doel!

Dit kun jij ook met
jouw doel (en). Doe het gewoon eens en je zult merken dat je nog meer verbonden bent met jouw eigen gestelde doel (ook een voorwaarde voor doelen stellen: jij wilt het doel zelf behalen).

Ik ben minder “bang” voor andermans emotie

Maar even terug naar mijn doel. De cursus is dus opnieuw geaccrediteerd. Ditmaal voor 2 jaar en maar liefst 26 punten voor logopedisten. Ik ben echt super trots en verheugd dat ik deze cursus de komende 2 jaar weer ga geven. In deze cursus ga je vooral met jezelf aan de slag. De cursisten van het afgelopen jaar hebben dat ervaren.

Janneke zei bijvoorbeeld: “
Ik zet bewuster in wat ik onbewust vaak al deed (bijv rapport) en ik durf directer en meer door te vragen, minder “bang” voor eigen en andermans emotie.”

Dat is toch geweldig dat je dit na jarenlang werken als therapeut nog mag ervaren en dat je daardoor meer uit je therapie haalt!

Dit kun jij ook! Als je deze cursus hebt gevolgd heb je heel veel
kennis, maar heb je ook meer verbinding met je cliënten. En alles wat je leert en ervaart tijdens deze training ga je ook toepassen in je privésituaties. Dus voor twee doeleinden in te zetten. Echt super handig!

 
Geef je nu op voor de training “NLP en paramedici”

En ik zie je snel,

Groetjes Tessa

Wellicht ook interessant voor jou

Hoe humor je kan helpen

Hoe humor je kan helpen