Coachkaarten die inspireren, motiveren, prikkelen en je persoonlijk laten groeien!

Uniek geïllustreerde NLP coachkaarten!

De NLP coachkaarten helpen jou om te groeien tot dé persoon met zijn eigen sterke positieve gedachten, inzichten en gevoelens.

Ze inspireren, prikkelen, zorgen voor bewustwording, ondersteunen zelfreflectie en helpen bij verandering.

Verandering wordt tot stand gebracht met de juiste focus om te bereiken wat jij wilt bereiken.

De kaarten zijn door iedereen te gebruiken voor elke situatie. Je kunt ze inzetten voor persoonlijke ontwikkeling, tijdens coachingtrainingen en workshops. Breed inzetbaar en zeer inspirerend.

De set bevat ruim 45 coachkaarten met quotes en overtuigingen van o.a. de grondleggers van NLP, Richard Bandler en John Grinder.

De kaarten zijn gemaakt van een stevig karton met een zachte coating. Duurzaam materiaal, zodat je ze vaak kunt gebruiken en lang meegaan.

De kaarten zijn verpakt in een luxe doos om handig mee te nemen.

De set ontvang je met een persoonlijke noot, en als bonus krijg je er nog tien tips voor het gebruik van de kaarten en een kleine verrassing bij.

De coachkaarten kosten €24,95 inclusief 21 % BTW plus €4,95 verzendkosten.

Wil je de kaarten bij mij ophalen? Dan kost het je geen verzendkosten en betaal je de prijs van het doosje. Geef dit dan aan bij de bestelling.

Via onderstaande button bestel je de NLP coachkaarten.

De NLP coachkaarten zijn ontwikkeld door Tessa Fennema, internationaal gecertificeerd NLP trainer, eigenaar van Tessa Trainingen en Susanne Zijlstra, illustrator, eigenaar van Penstreken.

Een super fijne en inspirerende samenwerking.