"Mijn inspiratie boek"

Een persoonlijk boek met vragen die prikkelen, overtuigingen om te geloven en te ontdekken wie je bent en waar je voor staat.

Dit "Mijn inspiratie boek" helpt jou om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat, wat jij belangrijk vindt en hoe je dat interne stemmetje kunt temmen. Kortom een boek dat inspireert en stimuleert om persoonlijk leiderschap te creëren.

Persoonlijk leiderschap ontwikkel je door naar jezelf te kijken, eens stil te staan bij de waarden die jij hebt. Je negatieve gedachten onder de loep te nemen en om te draaien en verantwoordelijkheid te nemen voor jou denken, voelen en acties.

Het inspiratie boek is door iedereen te gebruiken voor elke situatie. Je kunt het zelf aanschaffen of als cadeau geven aan iemand om wie je geeft. Een cadeau met de meest mooie intentie.

Het boek bevat 80 pagina's met vragen, statements, quotes , opdrachten en overtuigingen om eens een momentje voor jezelf te creëren.

Het "Mijn inspiratie boek" is gemaakt van een stevig karton met een zachte coatingMooi papier om van alles op te schrijven en een lintje als boekenlegger. Een lust om te zien en een waardevol presentje om te geven of te krijgen.

En dat op een handig a5 formaat.

Je kunt het inspiratie boek aan jezelf geven of als cadeautje voor een verjaardag, bij coaching, voor sinterklaas of misschien wel kerst!

Het "Mijn inspiratie boek" ontvang je met een persoonlijke noot, en als bonus krijg je er nog een kleine verrassing bij.

Het "Mijn inspiratie boek" kost slechts €13,99 inclusief 21 % BTW plus €4,99  verzendkosten.

Bestel het "Mijn inspiratie boek" door naar de webshop te gaan.

Het "mijn inspiratie boek" is ontwikkeld door Tessa Fennema, internationaal gecertificeerd NLP trainer, eigenaar van Tessa Trainingen met de illustraties ontworpen door Susanne Zijlstra, illustrator, eigenaar van Penstreken.