NLP Practitioner
"In 18 dagen de perfecte oplossing om de beste versie van jezelf te worden."

Je hoeft het niet alleen te doen...

Maak jezelf klaar om de beste versie van jezelf te worden.

Klinkt dit bekend?

 • Ik heb te weinig zelfvertrouwen
 • Hoe ik ook communiceer, ik kom vaak verkeerd over
 • Ik zou graag wat makkelijker in het openbaar willen spreken
 • Ik heb het gevoel iets te missen
 • Ik heb steeds dat stemmetje in mijn hoofd en die wil ik niet meer

Voel je herkenning in minstens 4 van de 5 genoemde punten? Lees dan zeker verder!

Hoe ik mijn weg vond naar herstel en balans na een burn-out.

Enkele jaren geleden werkte ik lange uren bij een succesvol bedrijf.

Hoewel ik mijn werk heel leuk vond, merkte ik dat ik de stress en spanning mee naar huis nam en dat het mijn slaap begon te beïnvloeden. Uiteindelijk werd bij mij een burn-out vastgesteld en besefte ik dat ik professionele hulp nodig had.

Dankzij NLP leerde ik op een andere manier naar mezelf te kijken en ontdekte ik de impact die ik had op mijn omgeving. Ik kreeg inzicht in mijn eigen gedachten en emoties en leerde hoe ik deze kon beheersen en in balans kon brengen.

Wat ik ontdekte...

...dat NLP een krachtige tool kan zijn om persoonlijke en professionele uitdagingen aan te pakken.

Het heeft me geholpen om belemmerende overtuigingen te identificeren en te veranderen, effectiever te communiceren, stress en angst te verminderen, mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Als je op zoek bent naar manieren om persoonlijke of professionele uitdagingen aan te pakken, kan NLP een waardevolle tool zijn om te verkennen. Het kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en anderen, en om jezelf te ontwikkelen op manieren die je misschien niet voor mogelijk had gehouden.

Word de beste versie van jezelf met onze NLP Practitioner-opleiding!

Het NLP Practitioner programma is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Of je nu worstelt met bepaalde uitdagingen in je leven, jezelf wilt verbeteren of je professionele vaardigheden wilt ontwikkelen, NLP kan je helpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Met dit programma krijg je de kans om te leren van een ervaren deskundige trainer die je begeleiden bij elke stap van het leerproces. Je krijgt praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven, en je kunt netwerken met andere gelijkgestemde individuen die ook op zoek zijn naar groei en ontwikkeling.

Kortom, als je op zoek bent naar een programma dat je kan helpen om jezelf te ontwikkelen, je persoonlijke en professionele vaardigheden te verbeteren en positieve veranderingen in je leven te brengen, dan is het NLP Practitioner programma de perfecte oplossing voor jou.

Dit is wat je gaat leren!

De basis van NLP

Effectief communiceren

De kracht van taal

Blokkades doorbreken

Tessa Fennema

Waarom kies je voor Tessa Trainingen?

Vertrouwen

Tessa is eerlijk en oprecht.

Zij gebruikt verhalen uit haar eigen situatie om dingen te verduidelijken en je vol enthousiasme en vertrouwen te laten ontwikkelen

Doelgericht

Tessa richt zich op jouw doelen. Dat wat jij wilt bereiken. Elk individu is anders en heeft andere behoeftes.

Tessa gaat samen met jou aan de slag!

Persoonlijk

Tessa heeft aandacht voor alle deelnemers. Wij werken in kleine groepen waardoor je het meeste effect hebt op persoonlijke ontwikkeling.

Wij gaan voor verandering!

Testimonials

Wat zeggen anderen over Tessa Trainingen?

- Nynke van der Vaart
"Je bent mijn favorietje!"

Lieve Tessa, jij bent een kei van een NLP trainer en ik wil je bedanken voor jouw kennis, aandacht en kunde die mij mooie stappen heeft laten maken. Jouw manier van lesgeven/begeleiding heeft mij tools voor het leven gegeven!

- Ellen Kraai
"Tessa is een hele fijn NLP-trainer."

Zo blij en voldaan na het volgen van de training NLP kindercoach. Een rijker persoonmet weer veel moois in mijn rugzak. Zaadjes die ik weer verder kan verspreiden.

- Diana
"Een unieke en eigenwijze manier."

Op persoonlijke wijze maakt ze een logische koppeling tussen de theorie versus persoonlijke praktijkervaringen. Haar “Klavertje vier” voorbeeld herinnert mij er regelmatig aan dat het gebruik maken van een Metafoor zeer efficiënt kan zijn.

Wie kan deze opleiding volgen?

 • Als jezelf
 • Coaches, trainers en consultants
 • Ondernemers
 • Als je jezelf wilt omscholen
 • Therapeuten en counselors
 • Management
 • Leerkrachten en Onderwijzers
 • Verkopers en Marketeers
 • Ouders

Tessa Fennema

Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met NLP nadat ik zelf was vast gelopen en ik daarvoor hulp zocht.

NLP is een goede basis om jezelf te leren kennen en communicatie efficiënt in te zetten. Ik ben Tessa Trainingen gestart omdat ik de kracht van NLP zelf heb ervaren en ik weet hoe uniek en effectief de NLP-methodiek is. Ik haal veel energie en inspiratie uit het coachen van anderen en ben dankbaar dat ik een steentje mag bijdragen in de ontwikkeling van een ander.

 • Ik gebruik al mijn kennis en vaardigheden om jou het maximale uit de training te laten halen.
 • Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd.
 • Authenticiteit is belangrijk, what you see is what you get. Ik gebruik Jip en Janneke taal wat voor iedereen te begrijpen is.

Mijn missie is om jou te helpen met praktische en handige tools om zo het maximale uit je leven te halen en obstakels te overwinnen. Om samen de wereld een stukje mooier te maken. De tools die je bij mij leert kun je direct toepassen in je dagelijks leven zodat je direct resultaat oplevert. Ik doe alles vanuit zorg, liefde, creatifiteit en flexibiliteit. Ik faciliteer en geef inzichten, zodat je je eigen passie en potenties ontdekt. Ik bied je graag een luisterend oor en weet dat je altijd bij mij terecht kan.

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Druk dan snel op onderstaande knop en vul het formulier zo goed mogelijk in! Na het invullen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en onderzoeken we samen wat het beste past bij jou en je doelstellingen. 

Zit je nog steeds met vragen?

Speciaal voor jou heb ik enkele video's opgenomen met wat meer uitleg. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel geen seconde en stuur me je vraag HIER door, dan beantwoord ik jouw vragen met veel liefde en plezier.

Wat is NLP?

Wat zijn de voordelen van het leren van NLP?

Is NLP voor iedereen?

Waar kun je NLP voor inzetten?

Hoe kan NLP mij helpen met mijn loopbaan?

Kan NLP zakelijk worden toegepast?

Helpt NLP bij het oplossen van persoonlijke problemen?

Hoe kan ik een NLP practitioner worden?

Het verschil tussen "NLP Practitioner" en "Master Practitioner".

Tessa Trainingen © 2023. All Rights Reserved. | info@tessa-trainingen.nl

Algemene voorwaarden - Privacy Policy

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc. 
Disclaimer: Tessa Trainingen spant zich in om de inhoud van de funnel zo mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website geboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of juistheid.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.